De tipi's van Indianententen

De indianentent of tipi is de ideale feesttent voor groot en klein. Met een romantische, rustgevende sfeer door de unieke vormgeving. Droog en warm met de mogelijkheden van een open vuur in het midden, waarop natuurlijk ook gekookt en gegrild kan worden.

In ons assortiment hebben wij vele maten tipi's, van de goed hanteerbare 3 m doorsnede tipi tot de indrukwekkende tipi met een doorsnede van 9 meter. Ook hebben wij aan elkaar geschakelde tipi's waardoor een unieke ruimte ontstaat. En natuurlijk niet te vergeten de beschilderde tipi's!

Wij laten onze indianententen in Europa maken en zijn nauw betrokken bij de productie en het ontwerp van de tenten. Zo kunnen we ons assortiment goed aan laten sluiten bij de wensen van onze klanten. Vaak ook als deze speciale wensen hebben.

 

Tipi's

 

De tipitent is de oorspronkelijke verblijfplaats van de Noord-Amerikaanse indianen. Doordat er een vuur in het midden van de tent gemaakt kan worden is de tipi ook in het voor- en naseizoen warm en comfortabel.

Een tipi heeft een romantische, rustgevende sfeer door de unieke vormgeving. Een verblijf in de tipi is een bijzondere ervaring voor jong en oud. Ideaal als groepsaccommodatie, maar ook als kraam (open geplaatst), voor workshops, vergaderingen, kinderfeestje of gewoon voor een vakantie met vrienden of familie.

Tipitenten kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden. Door de indrukwekkende vorm van de tent is de tipi een echte blikvanger.

Wij kunnen de tipi leveren met houten vloer. Dit is ideaal als de grond oneffen of drassig is. Met vloer wordt de tipi een extra warme, comfortabele tent.

Formaten

doorsnede
in meters
ca aantal mensen
zitten
ca aantal mensen
slapen
3 3 2
4 4 2
5 6/8 4
5,5 10 5
6 12/15 6/8
7 20/25 10/14
8 25/35 15/20
9 30/75 18/22

 

tipi tent 9 meter 9 meter
tipi tent tipi binnen
tipi tent projectevenement

 

tipi tent7 meter tipi's
tipi tent openopen tipi tent
tipi tent marktkraam als marktkraam

 

Geschakelde Tipi

tipi tent

De geschakelde tipi bestaat uit 2 tipi's van 7 of 8 meter doorsnede die verbonden zijn met een tussendeel. Ideaal voor grotere groepen. De tussenruimte kan bovendien gebruikt worden als extra leef- en opslagruimte. Of als het weer even tegenzit zet je de picknick tafel gewoon binnen!

Wij kunnen de geschakelde tipi's leveren met houten vloer. Dit is ideaal als de grond oneffen of drassig is. Met vloer wordt de tipi een extra warme, comfortabele tent.

Formaten

formaat
in meters
ca aantal mensen
zitten
ca aantal mensen
slapen
17 x 7 65 25/35
20 x 8 75 30/40

 

 

tipi tent
tipi tent

 

Beschilderd

tipi tent

Wilt u echt iets bijzonders? Laat dan de tipi beschilderen. U kunt uit 4 verschillende patronen / beschildering kiezen: arend, beer, jacht en bizon. De Tipi’s worden met de hand beschilderd.

tipi tent beer
tipi tent beschilderd jacht
tipi tent beschilderd bizon

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

indianentent

 

Bezoek onze andere websites voor meer tenten:

 

Grotere groep? Combineer!

Voor een grotere groep, een uitgebreid evenement of meerdere faciliteiten, is het combineren van verschillende tenten een prachtige oplossing. Zo hebben wij ook een groot aantal leuke slaaptentjes in ons aanbod.


slaap tentjes huren

 

 

Professioneel atelier

In de loop van de jaren hebben wij onze tenten steeds verder geperfectioneerd. Zo kunnen wij altijd topkwaliteit leveren. En maatwerk, wij kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.


professioneel atelier

 

 

tent reinigen impregneren

 

onze klanten
indianententen klanten indianententen klanten indianententen klanten indianententen klanten indianententen klanten indianententen klanten indianententen klanten meer