Teambuilding doe je met een tipi. Wij organiseren zowel voor bedrijven en organisaties als jongeren verschillende teambuilding activiteiten. Met de tipi. Want in je eentje een tipi neerzetten lukt je niet tenzij je flinke ervaring hebt. En met elkaar is het natuurlijk ook veel leuker. En na afloop genieten in de tipi. Met vredespijp of limonade.

Neem vrijblijvend contact op, wij helpen je graag verder!

 

Tipi Teambuilding

tipi opzetten workshop

Een tipi teambuilding wordt geheel naar wens ingevuld of door ons opgezet. Dat kan heel simpel in de vorm van een workshop tipi opzetten, maar kan uiteraard ook met verschillende moeilijkheidsgraden en uitdagingen. De kosten voor de teambuilding bestaan uit het huren van het aantal wenselijke tipi's (zie tipi huren voor tarieven) plus een extra bedrag voor de begeleiding. Dit is afhankelijk van het aantal personen en de specifieke wensen. Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden.

tipi opzetten workshop
tipi opzetten workshop
tipi opzetten workshop
tipi opzetten workshop
tipi opzetten workshop
tipi opzetten workshop
tipi opzetten workshop
tipi opzetten workshop
tipi opzetten workshop

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

indianentent

 

Bezoek onze andere websites voor meer tenten:

 

Grotere groep? Combineer!

Voor een grotere groep, een uitgebreid evenement of meerdere faciliteiten, is het combineren van verschillende tenten een prachtige oplossing. Zo hebben wij ook een groot aantal leuke slaaptentjes in ons aanbod.


slaap tentjes huren

 

tipi tent dick verdonk

de specialist

Wij zijn al 20 jaar specialist in de verhuur en verkoop van bijzondere tenten. Met veel plezier maken wij van uw feest, project of festival een succes.

Goeie deal

Bij aankoop of huur van meerdere tenten wordt een passende offerte gemaakt en kan de verkoopprijs afwijken van de op deze site genoemde bedragen.

onze klanten
indianententen verhuur klanten indianententen verhuur klanten indianententen verhuur klanten indianententen verhuur klanten indianententen verhuur klanten indianententen verhuur klanten meer