Met onze accessoires wordt de tipi sfeervol ingericht. Een originele grondbedekking maakt de tipi warm en comfortabel. De vuurschaal kan natuurlijk niet ontbreken en we leveren er hout bij als u dat wilt. En een echt tipi-kamp kan niet zonder totempaal.

Vraag naar de mogelijkheden voor een totale aankleding van uw project. Wij denken graag mee en hebben veel in huis om van uw feest of evenement een fantastisch succes te maken.

 

Accessoires

tipi accessoires

Wij hebben vele accessoires in ons assortiment om uw indianentent helemaal in stijl af te leveren. Standaard accessoires zijn een passend gemaakte houten vloer, huiden, stoel en vuurschalen voor de tipi. Ons speciale windscherm zorgt voor beschutting en is tevens een mooie plekbepaler. Informeer eens naar alle mogelijkheden.

tipi accessoires vloer houten vloer
tipi accessoires binnentent
tipi dak accessoires ozan (daktent)
tipi accessoires matten en huiden
tipi accessoires matten en huiden
windscherm te huur vuurschaal
tipi accessoires plankstoel
tipi accessoires tafeltjes en krukjes
tipi accessoires totempalen
tipi accessoires windscherm

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

indianentent

 

Bezoek onze andere websites voor meer tenten:

 

Grotere groep? Combineer!

Voor een grotere groep, een uitgebreid evenement of meerdere faciliteiten, is het combineren van verschillende tenten een prachtige oplossing. Zo hebben wij ook een groot aantal leuke slaaptentjes in ons aanbod.


slaap tentjes huren

 

 

tent reinigen impregneren

 

tipi tent dick verdonk

de specialist

Wij zijn al 20 jaar specialist in de verhuur en verkoop van bijzondere tenten. Met veel plezier maken wij van uw feest, project of festival een succes.

Goeie deal

Bij aankoop of huur van meerdere tenten wordt een passende offerte gemaakt en kan de verkoopprijs afwijken van de op deze site genoemde bedragen.

onze klanten
indianententen verhuur klanten indianententen verhuur klanten indianententen verhuur klanten indianententen verhuur klanten indianententen verhuur klanten indianententen verhuur klanten meer